Fijne Feestdagen…

Fijne Feestdagen staat er boven dit stukje tekst. Ik kladder weer eens wat op papier, of eigenlijk op dit scherm. Ik weet niet goed waar ik het in dit stuk over moet hebben. Gewoon omdat er dit jaar nog al wat veranderd is. Van een relatie die overging, naar het overlijden van mijn vader. Van een huis met tuin naar een chalet op een camping met 1 gaskachel.

Ik heb geen zin om terug te kijken op dit jaar, het liefst vergeet ik dit jaar zo snel mogelijk en wil ik graag aan 2018 beginnen. Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Komende dagen zullen we ons allemaal weer volvreten en drinken. Worden er weer spelletjes gedaan, kerstmenu’s gemaakt, liedjes meegezongen met de eindeloze stroom kerstliedjes op de radio. Als ik heel eerlijk ben hoeft het niet zo voor mij. Maar soms vind ik die kneuterige gezelligheid ook wel weer leuk. Doet me denken aan vroeger. Samen met mijn vader de boom halen en versieren. Dit jaar heb ik geen versieringen, in het chalet valt er weinig van te maken. Kaarten stuur ik ook niet. Dat komt volgend jaar wel weer als ik een eigen huis heb.

2018

Ik kijk vooruit, ik kijk er naar uit, naar de dag dat ik de sleutel ontvang van mijn nieuwe huis. Voor nu ben ik dankbaar met een dak boven mijn hoofd.

2017 bracht een hoop ellende maar ook een hoop nieuwe liefde, ik vond mijn (spirituele-) pad. Ik vond mijn Tweelingziel. En 2017 gaf mij nieuwe inzichten. Zaken werden ineens helder voor me, al heeft dat wel even geduurd voor dat ik dat inzag. Daarnaast bracht 2017 mij ook een vaste aanstelling. Dat gaf rust op financieel gebied.

Ik ben dankbaar voor wat 2017 mij gebracht heeft. Ook al kon ik eerst alleen maar denken in paniek. De angst in mij regeerde. Ik liet me daar door leiden. Maar nu snap ik het beter en weet dat het in 2018 alleen maar beter kan worden en gaan.

Daarom breng ik een toast uit op het afgelopen jaar en op het nieuwe komende jaar.

Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen, vol liefde. En voor het nieuwe jaar alle goeds. Dat het voor jou een mooi en liefdevol jaar mag zijn. Geniet van elk moment. Geniet van de mensen en natuur om je heen. Maak er wat van!

Zie die berg voor je? Het enige wat je moet doen is beginnen met lopen. Je komt er vanzelf wel!

 

Namaste en fijne feestdagen!

MetalWout

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s